Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Правни

Активно работиме со цел да сме во согласност со сите регулативи и закони. Ги преземаме сите безбедносни мерки за заштита на вашите податоци, и собираме минимален број на податоци со цел да ви понудиме подобро корисничко искуство

logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

0038975456827
0038978579472
natasa_karceva@yahoo.com

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo