logo

CONTACT DETAILS

0038975456827
0038978579472
natasa_karceva@yahoo.com

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo

About us

АЛ Апарел е бренд основан 2006 година на дизајнерката Наташа Карчева. 15 години успешно егзистираме на македонската модна сцена и надвор. Препознатливи по дизајнот, квалитетот и професионализмот, со многу успешни колекции и задоволни клиенти.